FOCUS


Verandering – een nieuwe koers

Een koerswijziging biedt bedrijven een nieuw en gezond toekomstperspectief. Een koerswijziging is iets anders dan in blinde paniek het roer omgooien.


Bij YouKnights gaan we samen met u op zoek naar de kern van de uitdaging, zodat we heel gericht de juiste koers kunnen bepalen. We denken in realiseerbare oplossingen en houden van directe en transparante communicatie.


Opvolging – een nieuwe fase

In de situatie van een opvolgingsvraagstuk gaan wij samen met de onderneming kijken naar de ambities, mogelijkheden en krachten binnen het bedrijf. Aan het begin van een traject stellen we samen vast wat de opties zijn en hoe het fundament voor de toekomst te slaan.

YouKnights heeft een ruime ervaring in verschillende sectoren en het verder ontwikkelen van bedrijven. We helpen bedrijven om te vernieuwen en technologie succesvol in te zetten in deze tijd van digitale transformatie. Eventueel ontwikkelen we samen nieuwe businessmodellen en product-markt-combinaties (pmc’s).


Groei – verantwoorde, duurzame groei

Succesvol starten is iets anders dan succesvol blijven groeien. Veel bedrijven lopen op den duur tegen de grens aan van hun mogelijkheden. Soms is er een impuls van buitenaf nodig om de volgende stap te zetten.


Wij herkennen de ambitie om te willen groeien en hebben de middelen om daarbij te ondersteunen. Daarbij gaat het om veel meer dan alleen de financiën. Wij beschikken over een solide netwerk van professionals waarmee we snel kunnen schakelen.


Bij YouKnights geloven we in de combinatie van de juiste mensen op de juiste plek, goed management, en risicodragend investeren.

 
We gaan voor een snelle en adequate turnaround als dat nodig is of voor duurzame, stapsgewijze groei. Het resultaat? Groei die verder gaat dan met de huidige strategie en pmc’s mogelijk is. YouKnights heeft altijd een lange termijn visie en strategie voor ogen.


 

YouKnights B.V.
Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven
040-8200184
info@youknights.nl