PARTICIPEREN


YouKnights is er op gericht om bedrijven te laten groeien, transformeren en excelleren. Een versterking kan plaatsvinden door middel van participatie in de onderneming. We beschikken over de middelen die daarvoor nodig zijn en een professioneel netwerk om participatie mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren en is altijd afhankelijk van de situatie, waarbij de specifieke constructie samen met u wordt bepaald. YouKnights gaat voor een totaaloplossing waarbij het voornaamste uitgangspunt is om een winnend (management)team samen te stellen.


YouKnights focust met name op bedrijven in MKB(+) zonder een specifieke sector focus. Binnen YouKnights is veel kennis en ervaring aanwezig van uiteenlopende sectoren. Investeringscriteria worden per onderneming in onderling overleg bepaald.


YouKnights is betrokken en heeft een langetermijnvisie. Participeren betekent bij YouKnights meedenken, meedoen en samen werken.


Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen in het geval van een groei, opvolging of verandering vraagstuk? Neem dan contact met ons op!

YouKnights B.V.
Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven
040-8200184
info@youknights.nl